playin a new game with my hot stepsister anastasia knight indiansexmovies.mobi free sucking big massive cocks blowjob compilation movies

GTO bitiyor ve diğer şeyler

Merhaba. Umarım iyisinizdir.

GTO serisi en son GTO: Lost Paradise ile devam ediyordu ve mangakası katıldığı bir programda açıklama yaptı. Bu son manga GTO evrenini ve serisini sonlandıracakmış. Malum evren yan hikayeler(spin-off) de dahil olmak üzere Onizuka’nın çocukluk yıllarından itibaren bir anlatım sergiliyor. Çeteler, gençlik, hayaller vs. vs. Umarım güzel bir finalle kapanır. Mangaka seri bitince yarım bıraktığı mangalarına dönecekmiş. Ayrıca farklı başkarakterler  üzerine çalışmak istediğini de belirtmiş. Kişilikleri oturttuğu sürece -ki bunu rahatlıkla yapacaktır- güzel hikayeler dinlemeye devam edeceğiz görünüyor.

Bu yaz için ne kadar duyursak da Belle anime filmini ve Sonny Boy animesini kaçırmayın. Umarım ikisi de çok güzel çıkacak, bir de güzel çeviri gruplarımızdan veya bağımsız müthişlerden birileri el atarsa daha da güzel olur.

Bir de Mystery no lu Nakare mangasının live-action filmi çıkacakmış. Manga göz attım ve ilginç buldum. Film de aklımızın bir köşesinde olsun.

Hayat yorucu, kolaylıklar.

Kamil/Birket
Blogun ana kaynağı: https://manga-tr.com/blogu-75323.html