playin a new game with my hot stepsister anastasia knight indiansexmovies.mobi free sucking big massive cocks blowjob compilation movies

Seri Önerileri: 22-28 Şubat 2021 (3. hafta)

Merhabalar.

Bu blog gönderisinin işlevi çeviri grupları ve okurlar arasında seri paylaşımını sağlamak ve okurların seri önerilerini toplamaktır. Önermek istediğiniz seri varsa yorumlar kısmına yazabilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi için -> https://manga-tr.com/blog-goster-852.html

TRT2’de ara ara güzel filmler yayınlanıyor. “İyi, Kötü ve Çirkin” “Paralel Evren” vb. Geçenlerde bir gün yine kanala bakarken bir konsere denk geldim. Danimarka Ulusal Senfoni Orkestrası’nın “The Morricone Duel” adlı ağırlıklı olarak Ennio Morricone’nin bestelerinin yer aldığı film müzikleri konseriydi. Konser hem müzik aletleri ve ses sanatçılarının çeşitliliğiyle hem de müziklerin sunumuyla çok güzeldi. O kadar ilginç müzik aletleri kullanılıyor ki, insan bir tuhaf oluyor. İzlerken gördüğünüz müzik aletlerinin, o tüm orkestraya katkısını fark ediyorsunuz. En ufak bir ses bile o kadar önemli ki. Çok güzel bir konserdi. Benim gözümde başarılı bir orkestral konserin temelinde; müzik aleti çeşitliliği, iyi bir koro ve bunları çok iyi kullanan besteler ve de bunları yazabilme kabiliyetine sahip bestekarlar yatıyor. Ennio Morricone gerçekten iyi bir besteci. Senfonik bestede Hayao Miyazaki’nin anime müziklerinin “neredeyse” hepsini –Tepedeki Ev ve Yüreğinin Sesi hariç sanırım- besteleyen Joe Hisaishi benim için çok değerli. Gerçekten tam bir senfonik besteci. Müzikleri tek başına animenin duygularını yüklenebiliyor. O müziği dinlediğinizde içinizden bir şeyler kopabiliyor veya içinize kelebekler dolabiliyor. Bir adet konser de Joe Hisaishi’nin rastladım, öğrendim. (https://www.youtube.com/watch?v=eY1XtWyKlJA) linkteki konser. Anime filmlerini izleyip sonra konseri izlemenizi tavsiye ederim çünkü animelerden ufak klipler de konsere eşlik ediyor. Ek olarak bu orkestral konserleri bitirirken söylemeliyim ki: Seyircisiz konser olmaz. Olmuyor. Yani o tüm orkestra ekibinin ve yönetmenin yüzlerini izlerseniz dediğim daha iyi anlaşılacaktır. Hiç hata yapmama çabası, o stres, tüm seyircilerin gözü sizde, müzik güzelce akıyor ve müzik tamamlanıyor. İşte o an, en mutlu an. Müzik başarılı bir şekilde tamamlandığında dünyanın en mutlusu o orkestra oluyor. Tüm alkışlar kopuyor. Bunun için seyirci mutlak şart.

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Umarım siz de benim gibi orkestra kurmayı ve beste yapmayı istemeye başlamışsınızdır. Neden olmasın ki? Olur, olur, çok da güzel olur. Orkestra gibisi var mı?

Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum.

Kamil/Birket

Blogun ana kaynağı: https://manga-tr.com/blogu-75323.html