playin a new game with my hot stepsister anastasia knight indiansexmovies.mobi free sucking big massive cocks blowjob compilation movies

Hafta 11 – 23 Nisan bugün (2021)

Merhaba.

Bu blog gönderisinin işlevi çeviri grupları ve okurlar arasında seri paylaşımını sağlamak ve okurların seri önerilerini toplamaktır. Önermek istediğiniz seri varsa yorumlar kısmına yazabilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi için -> https://manga-tr.com/blog-goster-852.html

Haftalardır

Haftalardır seri önerileri bloğu hariç bir şey yazmamışım. Ama sevindirici şey, seri önerileri bloglarının artmış olması. Bir sürü seri var dilimize kazandırılabilecek. Keyifli okumalar, okurlara ve kolaylıklar, emektarlara.

23 Nisan

23 Nisan iki konunun bayramıdır: Ulusal Egemenlik ve Çocuk. Tüm dünya çocuklarına armağan edilmiştir. Ve amacımız muasır medeniyetlerin üstüne çıkmaktır. Yani mesele şudur: Geleceği şekilllendirecekler gençler ve çocuklardır. Onların şekillenmesi, öğrenmeyi ve sorgulamayı öğrenene dek anne-baba ve öğretmenleri ve de çevreleri elindedir. Gelecek bu şekilde kolektif bir şekilde oluşur ve herkese rol düşer. Olması gelen gelecek bizim ülkemiz için ve bizim insanlarımız için değildir. Gelecek dünya içindir, hani “Yurtta sulh, cihanda sulh!”teki cihan içindir. Hepimiz, tüm insanlar birbirimiz içiniz. Tüm dünyanın çocukları olarak acısız, dostça ve akıllıca işleyen bir dünya yaratmalıyız. En büyük amacımız bu olmalıdır. Niye, neden iyi bir insan olunur? Ahlak nedir, evrenseli var mıdır bunun? İyi, tüm varlıkların memnun olduğu durumdur. Acısız an’dır. Bunu da ancak taze beyinler başarabilir. Ulusal egemenlik konusunda söylenecek pek bir şey yoktur. Halk, özgür insanlar yalnızca kendi kendilerince yönetilir. Özgürlük her şeyimizdir. Tüm kısıtlara rağmen buna çabalayacağız ve hep özgürlüğü savunacağız.

(Kusura bakmayın kafam biraz yoğun fakat 23 Nisan için de bir şey yazmamazlık edemedim. Fanzin’le ilgili ek bir blog hazırlayacağım sanırım.)

Kamil
Blogun ana kaynağı: https://manga-tr.com/blogu-75323.html