playin a new game with my hot stepsister anastasia knight indiansexmovies.mobi free sucking big massive cocks blowjob compilation movies

İç Sıkıcı: Rurouni Kenshin’in mangakası ve eser-üretici (+18)

İyi ki bir manga okuyordum!.. Merhaba.

Bildiğiniz üzere Rurouni Kenshin, romantizm ve komedi bazlı bir tarihi manga. Çok bilinen mangalardan olup animesinin de epey seveni var. Ben de okuyordum ve okurken mangakasının çizimlerine hayran olmuştum, hala da hayranım. Bu çizimler üzere kendisini bir araştırmak istedim. Ve zaten en başlarda çıktı: “Rurouni Kenshin’le tanınan Nabuhiro Watsuki, çocuk pornografisi bulundurmak suçundan tutuklandı.” Haberde 100 kadar CD/DVD bulundurduğundan bahsedilmiş, Watsuki de ortaokul yaşlarındaki kızlardan hoşlandığını itiraf etmiş.
Evet. Bu. Nasıl bir şey bu?
.
.
.
.
Diyecek bir şey yok. Resmen yok.

İşin en can sıkıcı tarafı ise (blogların birinde bahsettiğim Hasan Ali Toptaş olayındaki gibi) bu tarz üretimci kişilerin, hem de “kaliteli” işler üreten kişilerin bu yaptıkları… Peter Handke de anılıyordu bu konuda, Sırp kasaba destek. Peki soruyorum, biz artık bu eserlerden nasıl yararlanabiliriz? Nasıl olacak o? Bu konuda topluca yaptıkları sebebiyle en büyük örnek Nazilerdir. Onların insanlar üzerine yaptıkları deneylerle(kötü, çok kötü ve acımasız deneyler) bilime sağladıklarının, kullanılmaması gerektiğine dair tartışmalar var. İşkence ve ölümle gelen acı bilgiler bunlar. Yarar sağlama ihtimallerine, hatta belki sağlamalarına rağmen etik tartışmalar sürüyor bu konuda. Ki düşünelim, diyelim ki kullanıldı yarar sağlamak için bu bilgiler. Eğer böyle bir kullanım olursa “gözden çıkarabileceklerini” gözden çıkaran bazı araştırmacılar da bu tür araştırmalara yeltenebilir. Suçu işleyeni dışlamak, reddetmek; diğerlerinin suç işlememesi için toplumsal bir tepki ve cezadır. Fakat durum içinde (her ne kadar hafifletmek istemesem de bu durumu (o çocukları hayal edebiliyor musunuz? zorla onlara yaptıkları?.. özgürlükten yoksun, acıyla, ağlamalarla… adice ve şerefsizce zevkler ve para uğruna bu yapılanlar… Bunun hafif bir yanı yok.)) mangakanın hastalıklı zihin yapısını da düşünüyorum. İşlerine bakın; çoğu mangaka kadın vücudu, göğsü ve çıplaklık çizmeyi sever. Yetişkin kategorisine ve Hentai’ye işler yapanlar ve yapmış olanlar bilinenler arasında da az değildir. Fakat Watsuki işlerinde bu yok. Kenshin’e 24 yaşında başlamış -bu neden? genelde mangakaların ilk işlerinde bu cinsel odaklı çizimler çoktur- ve bu manga çok tatlı duygularla ilerliyor. Bunları işliyor, romantizmi bu duyguakımıyla gidiyor. Saf sevgi odaklı belki. Fakat böyle biri nasıl böyle bir zihniyet üzerinde olabilir? Suçluların topluma kazandırılması denen bir şey de var. Hastalıklı zihinlerin tedavisi uğraşı… Bilmiyorum. Bilmiyorum. Çok büyük bir hayal kırıklığı bu. Watsuki’nin gözlerinin içine bakmak isterdim.

Kamil

Not: Watsuki bu suç sebebiyle ufacık bir para cezasına çarptırıldı yalnızca. Ek olarak Japon adalet sistemiyle ilgili kuşku uyandıracak böyle birkaç “cezacık” da eleştirilere konu olmuş.

Blogun ana kaynağı: https://manga-tr.com/blogu-75323.html